Restaurant and educational space

The goal of Műhely is to present progressive Hungarian cuisine which is based on the intertwining of art, science and gastronomy and that uses local ingredients. In addition to the experimental kitchen, Műhely also includes a gastronomy library and an open view ceramics workshop, which both play an important role in our efforts to develop the talents of the new generation of culinary and design professionals. Our guests will be able to sit at a big communal table that seats 16 people.

After the opening of ONYX, Műhely will continue to remain a space for research and development and innovation, where guests will be able to see behind the scenes of the work processes. Once the ONYX Creative Community deems a dish to be finished work, it will move up to the ONYX menu, while the prototype will be taken off the menu at Műhely to make room for a new, experimental dish.

creative communnity

Pál Benyeczkó

cook

Adrienn Borbás

cook

Melinda Doktor

glass design artist

Bence Domoszlai

service shef

Esteban de la Torre

cross-disciplinary media and sound artist

Marcell Fekete

strategic director

Marcell 5 éve dolgozik velünk, stratégiai igazgatóként az ONYX mellett a cégcsoport többi egységét (Émle, Gerbeaud kávézó) is felügyeli. Az ONYX Metamorfózis a szívügye, feladata az Alkotói Közösség összefogása, a felmerülő gondolatokat működő rendszerbe foglalja, megvalósításukat kitalálja és irányítja a Metamorfózis folyamatát az új ONYX és a Műhely megvalósulásához és működéséhez.

Eperke Felföldi

service

Angéla Góg DLA

art director, food designer

Góg Angéla az ONYX Alkotói Közösség művészeti vezetője, aki szakmai tudásával és formabontó látásmódjával új szemléletet hozott az ONYX csapatába. Food designerként évek óta foglalkozik az ételek tervezésével és élményfaktorával. Angi formatervezőként végzett a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, ahol tavaly doktorált. Felkérésekre tervez és a MOME-én tanít, hallgatói az ONYX utánpótlás-nevelés programjának első résztvevői.

Norbert Holecz

cook

Ákos Horváth

creative chef

Ákos rendkívül szerény személyiség, mi azért elmeséljük róla, hogy fiatal kora ellenére nem csak különböző fine dining éttermekben bizonyította már tudását. Magyarország egyik legjelentősebb szakácsversenyén, a Hagyomány és evolúció versenyen első helyezést ért el, és a Czifray-versenykurzuson szerzett második helye is tehetségét bizonyítja. Feladata, hogy a food designerrel, kutató – és a logisztikai séffel megtervezze, majd kidolgozza az ételek megvalósítását.

Nóra Kaszanyi

graphic designer

Judit Eszter Kárpáti

textile artist

Kornél Kárpáti

restaurant manager

Orsolya Kovács

restaurant manager & head sommelier

Eszter Kőrrösy

service

Péter Lakatos-Tálas

service

Márton Lengyel

interior designer

Balázs Mag

cook

Márta Merkl

food design researcher

Merkl Márta művészettörténész, design- és képzőművészeti projektmenedzser, food design kutató. Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem PhD hallgatója, kutatásának témája a food design, azon belül az étkezési élmény egyes aspektusai, az érzékszervi hatások és a történetmesélés. Az ONYX Alkotói Közösségben a kutatói oldalt erősíti a Kooperatív Doktori Program ösztöndíjasaként.

Simon Molnárka

cook

Anna Niszkács

CEO, owner

Annát már gyerekkorában a gasztronómia szeretete vette körül, hiszen szülei is a vendéglátás szerelmesei voltak, így mondhatjuk, hogy a szakma a vérében van. Pénzügyet, számvitelt és marketinget tanult a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán, majd a Corvinus Egyetemen és a New York University-n. 2000-től dolgozik a cégcsoportnál, ahol a szamárlétrát végigjárva 2017-től édesanyjával közösen, majd tavaly év elejétől önállóan vezeti a céget.

Orsolya Rajna

head of production kitchen

Liza Rakusz

interior designer

Gergely Salfai-Kovács

purchasing manager

Salfai-Kovács Gergő 10 éve erősíti az ONYX csapatát. Kezdetben étteremvezető helyettesként majd étteremvezetőként, tavaly óta beszerzési vezetőként dolgozik velünk. Gergő a Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskolán végzett, tagja a Culinary Institute of Europe tanári karának, ahol az ételszervírozás különleges szabályairól tanít.

Balázs Sallay

restaurant manager

Sallay Balázs az ONYX étteremvezetője már a kezdetek óta velünk van, egészen pontosan a 2007-es nyitás óta, így büszkén mondhatjuk, hogy Balázs családtagnak számít. Az ONYX volt gyakorlatilag Balázs második munkahelye a Kempinski Hotel után, így az út, amit az ONYX és Balázs ez idő alatt közösen bejárt mondhatni már történelem.A megújuló ONYX-ban és a Műhelyben feladata, hogy koordinálja és összehangolja a szerviz munkafolyamatait.

Rebeka Szomor

marketing manager

Tamás Tallián

restaurant manager & sommelier

sommelier

Ágnes Tóth

logistics chef

Ági meggyőződése, hogy igazán jót főzni csak szenvedéllyel lehet, amit immáron 23 éve bizonyít a Gerbeaud-csoport egységeiben készített ételeivel. A Chaîne des Rôtisseurs versenyen első helyezést ért el, és oroszlánrészt vállalt a Bocuse d’Or vacsora hazai lebonyolításában is. Feladata, megtervezni a kutató- és operatív séffel közösen a tányérra kerülő ételeket, és Ő fogja össze a konyhai divíziók munkafolyamatait is.

Péter Várvizi

R&D chef

Több évtizedes szakmai tapasztalattal és élelmiszermérnöki attitűddel csatlakozott az ONYX-csapathoz még 2019-ben. A gasztronómiára tudományként tekint, ahol rengeteg megválaszolatlan kérdést tudunk még feltenni, a válaszok keresése pedig rendkívül összetett és izgalmas. Segítségével a tányérra kerülő ételek valódi, mélyreható tervezési folyamatok során születnek, hol a technológia, hol az alapanyagok határait feszegetve.

Alexandra Végh

sustainability manager

Mustár

honorary member

Musti egy kedves idős hölgy, aki nem csak azzal érdemelte ki az ONYX tagságot, hogy Góg Angi művészeti vezetőnk kutyusa, és hogy minden meetingen részt vesz. Az ételek iránti szenvedélye és irányukba mutatott kitartó figyelme mind hozzájárult ahhoz, hogy büszkén mondhassuk, Musti az ONYX Alkotói Közösségének tiszteletbeli tagja!

owners

Katalin Pintér

owner

Anna Niszkács

CEO, owner

Attila Niszkács

owner

Az ONYX 2007-ben nyitotta meg kapuit a Gerbeaud Házban. A Niszkács család már 2000 óta sikerrel vezette a nemzetközileg is kimagasló, több mint 160 éves történelmi múlttal büszkélkedő Gerbeaud cukrászdát és kávéházat, amikor az ONYX elindult a ma már európai viszonylatban is gasztronómiai történelmet író útján. Az étterem 2011-ben megszerezte első, majd 2018-ban Közép-Kelet Európában elsőként, második Michelin csillagát. 2020 novemberében indították el az ONYX történetének eddigi legnagyobb átalakítását, a Metamorfózist, mely jelenleg is tart.

ONYX MANIFESTO

Metamorphosis

The only two Michelin-starred restaurant in Hungary has reached a milestone. After 14 successful years ONYX is receiving an all-round renovation.

Creative community

At ONYX gastronomy, art and science are all equally important parts of the creative process. Cooks, pastry chefs, food designers, food engineers and sommeliers all come together to create something special for you.

Democracy

We make our decisions with a voting system. The team is mightier than the individual.

Sustainability

Sustainability is one the defining aspects of our work, both for ingredients and the work process itself.

Youth development

We are deeply committed to help the next generation of designers and culinary professionals improve their skills.

Experience

The result of the cooperative efforts becomes a dining experience.