INDULÁSTÚROS LEPÉNY kapor, savanyított sárgabarack, tejföl, bodzavirág TÖRÉS KENYÉR, VAJ habosított vaj, barna vaj és házi kovászos kenyér DÖNTÉS FEKETEGYÖKÉR petrezselyemrög, grapefruit rostok, mandarinolaj HASONLÍTÁS FOGAS pácolt fogas, marinált cékla, áfonya krém, cékla ropogós VAGYCÉKLA, RÉPA, SÁFRÁNY (vegetáriánus opció) sült sárgacékla, citromsárgarépa, sáfrányos répa-narancs mártás KITEKINTÉS TOKHAL KOLBÁSZ tokhal kolbász, sós citrom, koriandermag, kapris majonéz VAGYLÁNGOS (vegetáriánus opció) kovászos lángos, kovászos padlizsánkrém, uborkás kecskesajtos KIEMELÉS BORJÚAGY, PISZTRÁNGKAVIÁR Kadaifban sült borjúagy, pisztrángkaviár, konfitált gyöngybab, füstölt harcsaleves VAGYKARFIOL (vegetáriánus opció) sült karfiol, karfiolpüré, aszalt füge FORDULÓPONT WAGYU zichy wagyu oldalas píritott nudli, marinált zöldalma, lestyányos pecsenyelé VAGYZELLER (vegetáriánus opció) faszénen sült zeller, fekete zeller, csicsókaragu, fenyőmag, fenyőrügy, zellerjus VISSZACSATOLÁS ÉDES TÚRÓS LEPÉNY sárgabarack, tejföl, bodzavirág MEGOLDÁS PARFÉ dió, pekándió, csokoládé, sárgabarack EGYENSÚLY ÉDESSÉG ÉS KÁVÉ homoktövis, citrusos tojáshab, rózsavölgyi csokoládé, kávéital ÚTRAVALÓ AJÁNDÉK Gerbeaud szelet
In addition to the experimenting kitchen, Műhely also plays host for our gastronomy library and an open-view ceramics workshop.
On Mondays and Tuesdays the Creative Community gets together behind closed doors to design and test new ideas and to work on preparations for the reformed ONYX. Wednesdays will be reserved for the tutoring of students of our partner institutes, as well as various events.