No Background.png

RÓLUNK

Éttermünk 2007 márciusában nyílt meg Budapest belvárosában. Szomszédságunkban található a jól ismert Gerbeaud cukrászda és kávéház. Egy tulajdonos, egy épület, egy filozófia: tradíció és innováció. E két forrásból merít Mészáros Ádám séf konyhája. Sok energiát fektetünk regionális alapanyagok kutatásába, melyeket kóstolómenüinkben prezentálunk.

A „HATÁRAINKON INNEN…” menü a legjobb hazai alapanyagokat hangsúlyozza, melyeket Magyarország ellenőrzött és válogatott termelőitől szerzünk be.

A „HATÁRAINKON TÚL…” kóstolómenü a világ különböző tájairól merített ötleteken és inspirációkon alapul.

A hagyományok iránti tiszteletünkkel és a progresszív hozzáállásunkkal 2018-ban két Michelin-csillagot érdemeltünk ki, elsőként Kelet-Közép-Európában.

onyx_enterior-10_small.jpg
 
onyx_staff.jpg

MÉSZÁROS ÁDÁM

chef

„Célom, hogy magamat adjam, és ételeimben megjelenjenek az érzéseim és a személyiségem.”

onyx_food.jpg

 

onyx_staff-12.jpg

MIKULÁS PÉTER sous-chef

„Mindent a csapattal a csapatért és a vendégért!

onyx_food-36.jpg
onyx_staff-2_2.jpg

MÁRTHA RÓBERT pastry chef

„Maradandót alkotni a világban igazán felemelő érzés.

onyx_food-33.jpg

 

onyx_staff-3.jpg

TAKÁCS DÓRA reservation manager

„Precizitás, kedvesség, talpraesettség: az első lépések az elégedett vendégekhez.”

td2_black.jpg

 

onyx_staff-11.jpg

SALFAI – KOVÁCS GERGELY restaurant manager

„A konyha és a szerviz közötti tökéletes együttműködés és segítőkészség – kulcs a vendégelégedettséghez.”

onyx_enterior-3.jpg

 

onyx_bts-13_2.jpg

SALLAY BALÁZS restaurant manager

„Észrevétlenül nyújtani a maximumot.”

onyx_enterior-27.jpg

 

onyx_staff-5.jpg

ANGERMAN ÖCSI LÁSZLÓ head sommelier

„Bemutatni a magyar szőlőfajtákat és kiváló borainkkal felejthetetlen élményt szerezni.”

onyx_enterior-6.jpg