A kedvezményezett neve: Gerbeaud Gasztronómia Kft.
A támogatott projekt címe: ONYX étterem és Műhely felújítás
Pályázat azonosító száma: ET-2021-02-049
A szerződött támogatás összege: 73.000.000 FT
A támogatás mértéke: 100%

A támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása: Az ONYX étterem és Műhely keretein belül a két Michelin-csillaggal rendelkező fine dining étterem mind külsőben mind szervezeti felépítésében jelentősen átalakul. A cél egy élményműhely kialakítása, amely a világ minden tájáról, Magyarországot is beleértve, vonzza a látogatókat, ezzel hazánk turizmusára multiplikátor hatást gyakorolva.

A támogatott projekt befejezési dátuma: 2023.04.30.

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg.

ÁLLÁS 1



In blandit, arcu vitae tristique dignissim, libero lacus rhoncus libero, ut rhoncus lorem dui non mi. Donec vel ultricies est. In facilisis justo ac lectus tincidunt, ac eleifend sem fringilla. Nullam hendrerit nunc sodales tempus auctor. Proin mollis sodales mauris ut placerat. Nullam iaculis nisi a pretium dictum. In hac habitasse platea dictumst. Sed faucibus orci non vulputate accumsan. Nunc mauris ex, tincidunt in semper id, dapibus ac tortor. In sed rhoncus dolor. Donec placerat dapibus congue.

ÁLLÁS 2



Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc ultrices neque ligula, eget iaculis nisl luctus et. Etiam eu nunc lectus. Donec tincidunt ex at odio porttitor lacinia. Donec sodales mattis nisi id cursus. Vestibulum elementum ex sit amet mi posuere, at fermentum lacus consequat. Quisque eleifend, erat eu aliquam auctor, odio nunc pharetra sem, sit amet mattis tortor velit eget arcu. Aliquam eget felis sed enim commodo semper eu ultricies nisi. In auctor enim id nisi gravida vestibulum.

META / MORFÓZIS MENÜ

INDULÁS
TÚROS LEPÉNY
kapor, savanyított sárgabarack, tejföl, bodzavirág

TÖRÉS
KENYÉR, VAJ
habosított vaj, barna vaj és házi kovászos kenyér

DÖNTÉS
FEKETEGYÖKÉR
petrezselyemrög, grapefruit rostok, mandarinolaj

HASONLÍTÁS
FOGAS
pácolt fogas, marinált cékla, áfonya krém, cékla ropogós
VAGY
CÉKLA, RÉPA, SÁFRÁNY (vegetáriánus opció)
sült sárgacékla, citromsárgarépa, sáfrányos répa-narancs mártás

KITEKINTÉS
TOKHAL KOLBÁSZ
tokhal kolbász, sós citrom, koriandermag, kapris majonéz
VAGY
LÁNGOS (vegetáriánus opció)
kovászos lángos, kovászos padlizsánkrém, uborkás kecskesajtos

KIEMELÉS
BORJÚAGY, PISZTRÁNGKAVIÁR
Kadaifban sült borjúagy, pisztrángkaviár, konfitált gyöngybab, füstölt harcsaleves
VAGY
KARFIOL (vegetáriánus opció) sült karfiol, karfiolpüré, aszalt füge

FORDULÓPONT
WAGYU
zichy wagyu oldalas píritott nudli, marinált zöldalma, lestyányos pecsenyelé
VAGY
ZELLER (vegetáriánus opció)
faszénen sült zeller, fekete zeller, csicsókaragu, fenyőmag, fenyőrügy, zellerjus

VISSZACSATOLÁS
ÉDES TÚRÓS LEPÉNY
sárgabarack, tejföl, bodzavirág

MEGOLDÁS
PARFÉ
dió, pekándió, csokoládé, sárgabarack

EGYENSÚLY
ÉDESSÉG ÉS KÁVÉ
homoktövis, citrusos tojáshab, rózsavölgyi csokoládé, kávéital

ÚTRAVALÓ
AJÁNDÉK
Gerbeaud szelet

asztalfoglalás

Art and education

In addition to the experimenting kitchen, Műhely also plays host for our gastronomy library and an open-view ceramics workshop.

On Mondays and Tuesdays the Creative Community gets together behind closed doors to design and test new ideas and to work on preparations for the reformed ONYX.
Wednesdays will be reserved for the tutoring of students of our partner institutes, as well as various events.