A kedvezményezett neve: Gerbeaud Gasztronómia Kft. A támogatott projekt címe: ONYX étterem és Műhely felújítás Pályázat azonosító száma: ET-2021-02-049 A szerződött támogatás összege: 73.000.000 FT A támogatás mértéke: 100% A támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása: Az ONYX étterem és Műhely keretein belül a két Michelin-csillaggal rendelkező fine dining étterem mind külsőben mind szervezeti felépítésében jelentősen átalakul. A cél egy élményműhely kialakítása, amely a világ minden tájáról, Magyarországot is beleértve, vonzza a látogatókat, ezzel hazánk turizmusára multiplikátor hatást gyakorolva. A támogatott projekt befejezési dátuma: 2023.04.30. A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg.
A Gerbeaud Gasztronómia Vendéglátóipari Kft. vissza nem térítendő támogatásban részesült a VEKOP-1.2.6-20-2020-00478 „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” felhívásra benyújtott pályázatával.
A projekt címe és azonosítószáma:
Fejlesztések a Gerbeaud Kávéházban és az Onyx Étteremben VEKOP-1.2.6-20-2020-00478
A projekt célja, rövid leírása:
Rendezvényterem bővítés: Nagy igény van a csúcstechnológiával felszerelt, belvárosi és elegáns rendezvénytermekre Budapesten. A beruházás (ingatlan bővítése) keretében a Gerbeaud Kávéház egy rendezvényteremmel kerülne bővítésre, amelynek eredményeképpen az eddig 700 nm-es vendégtér 1.000 nm-re bővülne. Különleges adottság, hogy a terem a Gerbeaud Kávéházból egy ruhatári folyosón át közelíthető meg, így annak szerves részévé tud válni. Gasztronómiai kínálata a Gerbeaud konyhájában készül, mely az egyik legjobb az országban. Ezáltal a tradicionális Gerbeaud rendezvényterme konferenciák, workshopok, előadások, céges és családi rendezvények helyszíne is lehet. Árnyékolók: 2019-ben megújult a Vörösmarty tér. Végre lehetőség nyílt arra, hogy a teraszok is megújuljanak, mely elvárás a város részéről is. A Gerbeaud – egyedüliként – egyeztetve a főépítésszel, a homlokzatra telepít árnyékoló rendszert, mely nemcsak elegáns és praktikus, hanem visszanyúl a XX. század elejére, amikor hasonló árnyékoló rendszer működött a cukrászda teraszán. Ez vendégeink számára kényelmes, akadálymentes árnyékolást jelent. Számítástechnikai, informatikai eszközök: A vendéglátásban is elengedhetetlen a modern informatikai eszközök használata, hiszen naprakészen kell látni a leltárkészletet, a pénzmozgásokat, de nem utolsó szempont, hogy a digitalizált világban elvárás a rendkívül gyors vezeték nélküli hálózat és az azonnali információhoz jutás lehetősége. Beruházásunkkal a fentieknek maximálisan eleget teszünk, ezzel is növelve a vendégélményt. Konyhai gépek: 2019. óta lehetőség van a Gerbeaud Kávéházban ismét meleg ételeket kínálni. Ez eddig a pincében lévő konyhában készült, mely nagyon szűk mozgásteret jelentett. Most a kénytelen bezárás alatt az átépítési és bővítési munkát a földszinten el lehetett végezni. Így egy modern, gyors áteresztő képességű és jobb színvonalat kínáló konyha kerülhet kialakításra, mely az újranyitásra el is készülhet. Ebben, a közvetlenül a vendégtér mellett lévő konyhában sokkal hatékonyabban lehet dolgozni és a kiszolgálás sebessége is szignifikánsan növekszik. Az ONYX Műhelyben látványkonyha került kialakításra.
A megvalósítás helyszíne: Budapest, Vörösmarty tér 7-8 A projekt elszámolható összköltsége: 131.232.054 Ft
A megítélt támogatás összege: 86.500.000 Ft
A támogatás mértéke: 65,9 %
A projekt megvalósításának tervezett ideje: 2020.03.12.– 2023.03.31
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alaptársfinanszírozásával valósul meg.
GINOP Plusz-3.2.1-21
A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül történő támogatásáról
A pályázat célja munkahelyi képzések megvalósítása a Gerbeaud Gasztronómia Kft. munkavállalói számára, ezzel növelve vállalatunk termelékenységét. A képzések a cégünk székhelyeként is szolgáló budapesti helyszínen, a DFT-Hungária Zrt. közreműködésével valósulnak meg.
A DFT-Hungária már több, mint 25 éve humánfejlesztéssel foglalkozik. Elkötelezettek az emberek, munkatársak fejlesztése mellett; vallják: egy cég annyit fejlődik, amennyit az ott dolgozók. Ezt képviselték az itt megvalósított szervezetfejlesztési projektben is, melyet uniós pályázati forrásból valósítottunk meg. A támogatást 2021. decemberében nyertük el és 2022 februárjában kezdtük a megvalósítást. Társaságunk az alábbi támogatásban részesült:
Kedvezményezett neve: Gerbeaud Gasztronómia Vendéglátóipari Korlátolt Felelősségű Társaság Fejlesztés tárgya: A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül Iktatószám: BP/0701/72543-5/2021 Támogatás összege: 7 824 000Ft Támogatás intenzitása: 60% Tervezett befejezés időpontja: 2022.11.30.
A projekt keretében megvalósuló képzések: Hatékony kommunikáció és kommunikációs gyakorlatok (24 óra) Haladok a korral – informatikai ismeretek: word és excel (16 óra) Vezetők fejlesztése (24 óra) Angol nyelvi képzés (60 óra)
ÁLLÁS 1 In blandit, arcu vitae tristique dignissim, libero lacus rhoncus libero, ut rhoncus lorem dui non mi. Donec vel ultricies est. In facilisis justo ac lectus tincidunt, ac eleifend sem fringilla. Nullam hendrerit nunc sodales tempus auctor. Proin mollis sodales mauris ut placerat. Nullam iaculis nisi a pretium dictum. In hac habitasse platea dictumst. Sed faucibus orci non vulputate accumsan. Nunc mauris ex, tincidunt in semper id, dapibus ac tortor. In sed rhoncus dolor. Donec placerat dapibus congue.
ÁLLÁS 2 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc ultrices neque ligula, eget iaculis nisl luctus et. Etiam eu nunc lectus. Donec tincidunt ex at odio porttitor lacinia. Donec sodales mattis nisi id cursus. Vestibulum elementum ex sit amet mi posuere, at fermentum lacus consequat. Quisque eleifend, erat eu aliquam auctor, odio nunc pharetra sem, sit amet mattis tortor velit eget arcu. Aliquam eget felis sed enim commodo semper eu ultricies nisi. In auctor enim id nisi gravida vestibulum.
INDULÁSTÚROS LEPÉNY kapor, savanyított sárgabarack, tejföl, bodzavirág TÖRÉS KENYÉR, VAJ habosított vaj, barna vaj és házi kovászos kenyér DÖNTÉS FEKETEGYÖKÉR petrezselyemrög, grapefruit rostok, mandarinolaj HASONLÍTÁS FOGAS pácolt fogas, marinált cékla, áfonya krém, cékla ropogós VAGYCÉKLA, RÉPA, SÁFRÁNY (vegetáriánus opció) sült sárgacékla, citromsárgarépa, sáfrányos répa-narancs mártás KITEKINTÉS TOKHAL KOLBÁSZ tokhal kolbász, sós citrom, koriandermag, kapris majonéz VAGYLÁNGOS (vegetáriánus opció) kovászos lángos, kovászos padlizsánkrém, uborkás kecskesajtos KIEMELÉS BORJÚAGY, PISZTRÁNGKAVIÁR Kadaifban sült borjúagy, pisztrángkaviár, konfitált gyöngybab, füstölt harcsaleves VAGYKARFIOL (vegetáriánus opció) sült karfiol, karfiolpüré, aszalt füge FORDULÓPONT WAGYU zichy wagyu oldalas píritott nudli, marinált zöldalma, lestyányos pecsenyelé VAGYZELLER (vegetáriánus opció) faszénen sült zeller, fekete zeller, csicsókaragu, fenyőmag, fenyőrügy, zellerjus VISSZACSATOLÁS ÉDES TÚRÓS LEPÉNY sárgabarack, tejföl, bodzavirág MEGOLDÁS PARFÉ dió, pekándió, csokoládé, sárgabarack EGYENSÚLY ÉDESSÉG ÉS KÁVÉ homoktövis, citrusos tojáshab, rózsavölgyi csokoládé, kávéital ÚTRAVALÓ AJÁNDÉK Gerbeaud szelet
In addition to the experimenting kitchen, Műhely also plays host for our gastronomy library and an open-view ceramics workshop.
On Mondays and Tuesdays the Creative Community gets together behind closed doors to design and test new ideas and to work on preparations for the reformed ONYX. Wednesdays will be reserved for the tutoring of students of our partner institutes, as well as various events.