META / MORFÓZIS MENÜ

INDULÁS
TÚROS LEPÉNY
kapor, savanyított sárgabarack, tejföl, bodzavirág

TÖRÉS
KENYÉR, VAJ
habosított vaj, barna vaj és házi kovászos kenyér

DÖNTÉS
FEKETEGYÖKÉR
petrezselyemrög, grapefruit rostok, mandarinolaj

HASONLÍTÁS
FOGAS
pácolt fogas, marinált cékla, áfonya krém, cékla ropogós
VAGY
CÉKLA, RÉPA, SÁFRÁNY (vegetáriánus opció)
sült sárgacékla, citromsárgarépa, sáfrányos répa-narancs mártás

KITEKINTÉS
TOKHAL KOLBÁSZ
tokhal kolbász, sós citrom, koriandermag, kapris majonéz
VAGY
LÁNGOS (vegetáriánus opció)
kovászos lángos, kovászos padlizsánkrém, uborkás kecskesajtos

KIEMELÉS
BORJÚAGY, PISZTRÁNGKAVIÁR
Kadaifban sült borjúagy, pisztrángkaviár, konfitált gyöngybab, füstölt harcsaleves
VAGY
KARFIOL (vegetáriánus opció) sült karfiol, karfiolpüré, aszalt füge

FORDULÓPONT
WAGYU
zichy wagyu oldalas píritott nudli, marinált zöldalma, lestyányos pecsenyelé
VAGY
ZELLER (vegetáriánus opció)
faszénen sült zeller, fekete zeller, csicsókaragu, fenyőmag, fenyőrügy, zellerjus

VISSZACSATOLÁS
ÉDES TÚRÓS LEPÉNY
sárgabarack, tejföl, bodzavirág

MEGOLDÁS
PARFÉ
dió, pekándió, csokoládé, sárgabarack

EGYENSÚLY
ÉDESSÉG ÉS KÁVÉ
homoktövis, citrusos tojáshab, rózsavölgyi csokoládé, kávéital

ÚTRAVALÓ
AJÁNDÉK
Gerbeaud szelet

foglalás

Art and education

In addition to the experimenting kitchen, Műhely also plays host for our gastronomy library and an open-view ceramics workshop.

On Mondays and Tuesdays the Creative Community gets together behind closed doors to design and test new ideas and to work on preparations for the reformed ONYX.
Wednesdays will be reserved for the tutoring of students of our partner institutes, as well as various events.