Az Onyx Műhely, mint étterem és oktatótér is funkcionál, ahol nagy hangsúlyt fektetünk a gasztronómia, a tudomány és a művészet utánpótlás-nevelésére. A csapatunkban üvegtervező, művészettörténész, élelmiszermérnök hallgató és food designer kutató is van. Ebbe a sokszínű közösségbe keresünk bármilyen területről érkező jelentkezőket, akik szeretnének az ország egyik Michelin Zöld csillagos műhelyének részesévé válni. Lehetsz főiskolás, egyetemista, pályakezdő vagy már jártas a vendéglátásban, rugalmas időbeosztással várunk az Alkotói Közösségünkbe. Az egyetlen elvárás, hogy szeresd a jó ételeket, borokat, valamint érdeklődj a turizmus és a vendéglátás világa iránt. Ha belelátnál a színfalak mögött zajló kísérletezés, fejlesztés folyamataiba, vacsoráink menetébe, amikor már megvalósult ötleteinket tálaljuk vendégeink számára, várjuk a jelentkezésedet az onyx@onyxrestaurant.hu email címen! Nyitott pozícióink: Felszolgáló Sommelier Üzletvezető helyettes Hamarosan találkozunk, ONYX Alkotói Közösség
ÁLLÁS 1 In blandit, arcu vitae tristique dignissim, libero lacus rhoncus libero, ut rhoncus lorem dui non mi. Donec vel ultricies est. In facilisis justo ac lectus tincidunt, ac eleifend sem fringilla. Nullam hendrerit nunc sodales tempus auctor. Proin mollis sodales mauris ut placerat. Nullam iaculis nisi a pretium dictum. In hac habitasse platea dictumst. Sed faucibus orci non vulputate accumsan. Nunc mauris ex, tincidunt in semper id, dapibus ac tortor. In sed rhoncus dolor. Donec placerat dapibus congue.
ÁLLÁS 2 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc ultrices neque ligula, eget iaculis nisl luctus et. Etiam eu nunc lectus. Donec tincidunt ex at odio porttitor lacinia. Donec sodales mattis nisi id cursus. Vestibulum elementum ex sit amet mi posuere, at fermentum lacus consequat. Quisque eleifend, erat eu aliquam auctor, odio nunc pharetra sem, sit amet mattis tortor velit eget arcu. Aliquam eget felis sed enim commodo semper eu ultricies nisi. In auctor enim id nisi gravida vestibulum.
INDULÁSTÚROS LEPÉNY kapor, savanyított sárgabarack, tejföl, bodzavirág TÖRÉS KENYÉR, VAJ habosított vaj, barna vaj és házi kovászos kenyér DÖNTÉS FEKETEGYÖKÉR petrezselyemrög, grapefruit rostok, mandarinolaj HASONLÍTÁS FOGAS pácolt fogas, marinált cékla, áfonya krém, cékla ropogós VAGYCÉKLA, RÉPA, SÁFRÁNY (vegetáriánus opció) sült sárgacékla, citromsárgarépa, sáfrányos répa-narancs mártás KITEKINTÉS TOKHAL KOLBÁSZ tokhal kolbász, sós citrom, koriandermag, kapris majonéz VAGYLÁNGOS (vegetáriánus opció) kovászos lángos, kovászos padlizsánkrém, uborkás kecskesajtos KIEMELÉS BORJÚAGY, PISZTRÁNGKAVIÁR Kadaifban sült borjúagy, pisztrángkaviár, konfitált gyöngybab, füstölt harcsaleves VAGYKARFIOL (vegetáriánus opció) sült karfiol, karfiolpüré, aszalt füge FORDULÓPONT WAGYU zichy wagyu oldalas píritott nudli, marinált zöldalma, lestyányos pecsenyelé VAGYZELLER (vegetáriánus opció) faszénen sült zeller, fekete zeller, csicsókaragu, fenyőmag, fenyőrügy, zellerjus VISSZACSATOLÁS ÉDES TÚRÓS LEPÉNY sárgabarack, tejföl, bodzavirág MEGOLDÁS PARFÉ dió, pekándió, csokoládé, sárgabarack EGYENSÚLY ÉDESSÉG ÉS KÁVÉ homoktövis, citrusos tojáshab, rózsavölgyi csokoládé, kávéital ÚTRAVALÓ AJÁNDÉK Gerbeaud szelet
In addition to the experimenting kitchen, Műhely also plays host for our gastronomy library and an open-view ceramics workshop.
On Mondays and Tuesdays the Creative Community gets together behind closed doors to design and test new ideas and to work on preparations for the reformed ONYX. Wednesdays will be reserved for the tutoring of students of our partner institutes, as well as various events.