No Background.png

ASZTALFOGLALÁS

Az asztalfoglalás a DinnerBooking szolgáltatásán keresztül történik. Az asztalfoglalás bankkártyaadatok sikeres regisztrálása után garantált, és csak visszaigazolás esetén érvényes.
Legyenek kedvesek a foglalás véglegesítéséhez rákattintani a ’Complete booking’ gombra, miután megadták bankkártyájuk adatait.

A megadott bankkártya nem kerül megterhelésre, kivéve késői lemondás, módosítás vagy meg nem jelenés esetében.
A foglalás időpontja előtt 24 órával díj fizetése nélkül lemondható vagy módosítható az asztalfoglalás, amennyiben az írásban az onyx@onyxrestaurant.hu email címre jelezve lett az éttermünk felé.

Késői lemondás, vendégszámra vonatkozó késői módosítások vagy meg nem jelenés esetén személyenként 70 € kerül felszámolásra bankkártyájáról.

Asztalfoglalásokat csak 90 napon belül tudunk visszaigazolni. Tehát 3 hónapon túl nem áll módunkban foglalásokat felvenni.

Különleges étkezési előírások és allergiák, illetve olyan speciális kérések esetén melyet nem áll módunkban teljesíteni, fenntartjuk a jogot a foglalás megváltoztatására.

Vendégeink ebédre 3, 4 és 6 fogásos, vacsorára a kétféle 6 fogásos kóstolómenünk közül tudnak választani, az egész asztaltársaság számára egyformát.

Köszönjük szépen megértésüket és együttműködésüket.

FOGLALÁSI FELTÉTELEK

onyx_enterior-5.jpg