No Background.png

RÓLUNK

Éttermünk 2007 márciusában nyílt meg Budapest belvárosában. Szomszédságunkban található a jól ismert Gerbeaud cukrászda és kávéház. Egy tulajdonos, egy épület, egy filozófia: tradíció és innováció. E két forrásból merít Mészáros Ádám séf konyhája. Sok energiát fektetünk regionális alapanyagok kutatásába, melyeket kóstolómenüinkben prezentálunk.

A „HATÁRAINKON INNEN…” menü a legjobb hazai alapanyagokat hangsúlyozza, melyeket Magyarország ellenőrzött és válogatott termelőitől szerzünk be.

A „HATÁRAINKON TÚL…” kóstolómenü a világ különböző tájairól merített ötleteken és inspirációkon alapul.

A hagyományok iránti tiszteletünkkel és a progresszív hozzáállásunkkal 2018-ban két Michelin-csillagot érdemeltünk ki, elsőként Kelet-Közép-Európában.