KAPCSOLAT 2018-04-26T14:05:32+00:00

NYITVA TARTÁS

Ebéd:

Csütörtök – Szombat: 12 óra – utolsó érkezés 13:30

Vacsora:

Kedd – Szombat:  18:30 – utolsó érkezés 20:30

KAPCSOLAT

Onyx Étterem,

1051 Budapest Vörösmarty tér 7-8. (bejárat a  Harmincad utca felől)

Telefonszám: +36-30-508-0622

Amennyiben asztalt szeretne foglalni, kérjük látogasson el honlapunkon az Asztalfoglalás menüponthoz: http://onyxrestaurant.hu/asztalfoglalas/

Amennyiben már meglévő foglalásával kapcsolatban keresne minket vagy egyéb kérdése lenne, kérjük, írjon üzenetet az onyx@onyxrestaurant.hu email címünkre és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Éttermünkben csütörtöktől szombatig reggel 11 és este 20 óra között, kedden és szerdán 16 és 20 óra között fogadjuk hívását.

Kövessenek minket a Facebookon.

Pintér Katalin:
Ügyvezető tulajdonos

Niszkács Anna:
Ügyvezető tulajdonos

Mészáros Ádám:
Onyx Chef

Mikulás Péter:
Sous-chef

Tóth Ágnes:
Gerbeaud Head Chef

Fekete Marcell:
F&B Director

Sallay Balázs:
Restaurant Manager

Salfai – Kovács Gergely:
Restaurant Manager

Takács Dóra:
Reservation manager

Angerman László:
Head Sommelier

Fecske Viktor:
Sommelier

Orsolya Erdősy:
Senior Marketing Manager

NYITVA TARTÁS

Ebéd:

Csütörtök – Szombat: 12 óra – utolsó érkezés 13:30

Vacsora:

Kedd – Szombat:  18:30 – utolsó érkezés 20:30

KAPCSOLAT

Onyx Restaurant,

1051 Budapest Vörösmarty tér 7-8. (Entrance from Harmincad street)

Telephone: +36-30-508-0622

If you wish to reserve a table in our restaurant, please visit our website on Table reservation

In case you wish to make amendments to your existing reservation or you have any questions, please email us on onyx@onyxrestaurant.hu

Please be informed that the Onyx restaurant is able to receive your telephone call from Thursday till Saturday from 11 am until 8 pm and on Tuesday and Wednesday from 4 pm until 8 pm.

Follow us on Facebook.

Katalin Pintér:
Director, Owner

Ádám Mészáros:
Onyx Chef

Ágnes Tóth:
Gerbeaud Head Chef

Marcell Fekete:
F&B Director

Balázs Sallay:
Restaurant Manager

Gergely Salfai – Kovács:
Restaurant Manager

László Angerman:
Head Sommelier

Viktor Fecske:
Sommelier

Anna Niszkács:
Director of Operations

Erdősy Orsolya:
Senior Marketing Manager