Foglalási feltételek 2018-07-04T12:21:16+00:00

FOGLALÁSI FELTÉTELEK

Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy az általunk használt foglalási rendszert a DinnerBooking (www.dinnerbooking.com) foglalási szolgáltató üzemelteti, a Stripe bankközi platform támogatásával (https://stripe.com/it) – ezáltal az asztalfoglalás elkészítése csak érvényes hitelkártyaszám beillesztésével lehetséges.

A foglaláskor nem számolunk fel díjat, és a bankkártya adatok csak a foglalás garantálásához vannak megőrizve – a Stripe által-, éttermünk ezekhez nem fér hozzá közvetlenül.

Az asztalfoglalás csak hitelkártyaadatok sikeres regisztrálása után garantált, és csak visszaigazolás esetén érvényes. 

A megadott bankkártya nem kerül megterhelésre, kivéve késői lemondás, módosítás vagy meg nem jelenés esetében.
A foglalás időpontja előtt 24 órával díj fizetése nélkül lemondható vagy módosítható az asztalfoglalás, amennyiben az írásban az
onyx@onyxrestaurant.hu email címre jelezve lett az éttermünk felé.

Késői lemondás, vendégszámra vonatkozó késői módosítások vagy meg nem jelenés esetén személyenként 70 € kerül felszámolásra hitelkártyájáról.

A DinnerBooking és a Stripe szabályzatával kapcsolatban kérjük, látogasson el a megfelelő oldalakra https://dinnerbooking.com/hu/en-US/s6/terms) és (https://stripe.com/it/terms).

Asztalfoglalásokat csak 90 napon belül tudunk visszaigazolni.

Felhívjuk figyelmüket, hogy amennyiben nem kívánnak, avagy nem tudnak megjelenni foglalásukra, minimum 24 órával előbb töröljék azt írásban.

Különleges étkezési előírások és allergiák, illetve olyan speciális kérések esetén melyet sajnos nem áll módunkban teljesíteni, fenntartjuk a jogot a foglalás megváltoztatására/törlésére.

Vendégeink ebédre 3, 4 és 6 fogásos, vacsorára pedig a kétféle 6 fogásos kóstolómenüink közül tudnak választani, az egész asztaltársaság számára egyformát.

Köszönjük szépen megértésüket és együttműködésüket!

Foglaljon asztalt