HAGYOMÁNY ÉS EVOLÚCIÓ RANDEVÚJA BUDAPEST SZÍVÉBEN

Budapest szívében a Vörösmarty téren nyitotta meg kapuit 2007 áprilisában az Onyx étterem. Az étterem nyitásával célunk az volt, hogy Magyarországon is legyen nemzetközi mércével is elismert étterem. Az étterem a patinás Gerbeaud Kávéház tőszomszédságában található, a régi „Kis Gerbeaud” helyén. Az étterem és a Kávéház filozófiája egy, vagyis a tradíció és az innováció találkozása.

A konyhában munkálkodó csapat hosszú évek óta dolgozik együtt, ennek is köszönhető, hogy az étterem ilyen hamar ismert és elismert lett Magyarországon. A Mészáros Ádám Onyx chef vezetésével és Tóth Ágnes Gerbeaud konyhafőnök asszisztálásával működő 55 férőhelyes étterem étlapján csak a legkiválóbb alapanyagokból, a legjobb technológiákkal készült ételek találhatóak meg.

Sok energiát fektetünk a regionális alapanyagok kutatására, ennek megfelelően kínálunk egy 6 FOGÁSOS MENÜT és egy 8 FOGÁSOS MENÜT, amelyek friss és kiváló hazai alapanyagokból, új és modern technológiával készülnek.

Az Onyx csapatának tagjai elkötelezték magukat a minőség és a haladás mellett. Hosszú évek óta komoly műhelymunka folyik, ahol a tanulóképzés mellett a dolgozók továbbképzése is folyamatos. A legszebb eredményeket ezen a területen értük el. Jelenleg is több olyan munkatárs dolgozik a konyhán, akik a Jeunes Chefs Rôtisseurs magyarországi versenyének győztesei. Fontosnak tartjuk a külföldi szakmai gyakorlatokat, ezért is jelentett sokat hogy Párizsban, Dél-Afrikában, Ausztráliában, New-Yorkban, és a Bermudákon is szélesítették tudásukat a 27 éven aluliaknak kiírt nemzetközi versenyen való részvétellel.

Ahogy a konyha kreativitása, úgy a szerviz figyelmessége is elengedhetetlen a vendégek kényeztetéséhez és a kulináris kalandozásokhoz. Ezen a területen is fontosnak tartjuk mind a szakmai képzéseket, mind az emberi tulajdonságokat és a szív jelenlétét az étteremben.

Nemzetközi elismerésnek is örvendünk, hiszen a Gault&Millau étteremkalauz szerint éttermünk 17 pontos, míg a híres Michelin Guide 2011 óta 1 Michelin csillaggal ismeri el az Onyx éttermet.